Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

EI MINGIT SÜGAVKÜLMA Raha säästev nipp, kuidas sai ja leib püsivad värsked ka pärast säilivusaja lõppu

Proovi järele, kas selle nipi järgi pikem säilitamine õnnestub
Proovi järele, kas selle nipi järgi pikem säilitamine õnnestub Foto: Shutterstock

Nutikas naine jagas ühismeedia grupis uskumatut raha säästvat nippi, et vältida toidu raiskamist ja hoida leib pärast kõlblikkusaega värskena. Selleks on vaja vaid üht sellerivart.  

Kuna elukallidus ätkuvalt hüppeliselt tõuseb ja elektri hind lendab kosmose lähedal, on paljud sunnitud üle vaatama ja ümber hindama oma tarbimisharjumusi. Toit on loomulikult üks paljudest asjadest, mida inflatsioon ja kasvavad kulud mõjutavad, mis tähendab, et paljud pered püüavad toidu raiskamist võimalikult mitmel viisil vältida.

Üks suurimaid toiduraiskamise põhjuseid on see, kui toiduaineid ei sööda piisavalt kiiresti ära ja need jäävad lihtsalt aeguma. Õnneks on ühel naisel Facebookis käepärast suurepärane raha säästev näpunäide, mis võimaldab saia- ja leivatoodete jääke palju kauem tarbida ilma, et need vanaks läheksid ja kompostris lõpetaksid.  

Tagasi üles