Täiskuu ja mõnuained panid pikamehenäpud hulluma

Kristina Kostap
, kodu.postimees.ee tegevtoimetaja
Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Nädalavahetus ja täiskuu tõid kaasa mitu juhtumit, kus kesksel kohal olid alkoholi või narkootikumide mõjust tingitud sissemurdmised.

Möödunud nädalal tuli turvatöötajatel tegeleda suuresti videokaamera abil fikseeritud sissemurdmistega. Näiteks Tallinna lähistel Jõelähtmel registreeris videovalve analüütika ühelt ehitusobjektilt maskis ja kinnastes meesterahva, kel näis olevat soov sealsesse soojakusse sisse murda, kuid tänu patrullekipaaži kiirele reageerimisele see tal ei õnnestunud.

«Samaaegselt toimus varguskatse ka Pärnus, kus narkojoobe tunnustega isik sisenes läbi lahtise akna hoonesse ja võttis sealt endaga kaasa paadimootori, mille ta aktiveerunud häiresignaali peale siiski sinnapaika jättis,» rääkis G4S Eesti kommunikatsioonijuht Maxim Tuul.

Lisaks varguskatsetele tuli Tallinnas Koplis turvatöötajatel tegeleda võõrale territooriumile sattunud narkojoobe tunnustega isikuga ja probleeme oli ka alkoholi tarbinutega. «G4Si juhtimiskeskusesse tuli häire territooriumilt, kuhu oli sattunud alkoholijoobe tunnustustega isik, kes enda sõnul seal kogemata paiknes,» lisas Tuul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles