Salatist krõbekanani! Loe, mida armastavad Balti elanikud lõunaks tellida (1)

Kodu.postimees.ee
Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Pexels / CC0 Licence

Kui leedulased tellivad töölõunaks tavaliselt kanarinda, salatit ja poke bowle, siis eestlased armastavad lõunaks tellida juustuburgerit, krõbekana ja pasta carbonarat, näitas Wolti@Work statistika.

Viimasel ajal kogub Baltikumis üha enam populaarsust võimalus tööandjana oma töötajatele lõunapakkumisi tellida. Eestis on selle populaarsust tõstnud eelkõige võimalus soodustingimustel grupitellimusi teha ning väga lai valikuvõimalus. Nii aitavad tööandjad ka oma töötajate aega kokku hoida ning panustada organisatsioonikultuuri.

Wolt@Worki statistika näitab, et eestlaste, lätlaste ja leedulaste söömisharjumused erinevad üksteisest üsna märkimisväärselt.

Kui Leedus tellivad Wolti ärikliendid valdavalt kanarinda, salatit peekoniga ja lõhekausse, Lätis kanakotlette, kebabe ja munanuudleid, siis Eestis on esikohal juustuburgerid, krõbekana ja pasta carbonara.

Üheks ettevõtteks, kes aktiivselt Wolt@Worki kasutab on Proekspert. Kuna ettevõtte tiimidel on palju autonoomsust, siis juhtub sageli, et tiimide enda algatatud kokkusaamised ja tähistamised saavad toimuma väga lühikese etteteatamisega.

«Meie jaoks on Wolt olnud siinkohal kiire ja paindlik lahendus. Meile sobib, et need tegevused ei vaja täna tänu Woltile etteplaneerimist ja vajadusel saab ka kõik SOS-olukorrad tihti lahendatud vähem kui tunni ajaga, ilma kontorist lahkumata,» avaldas Proeksperdi kontoriassistent Katrina van der Valk.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles