OMA TUBA, OMA LUBA ⟩ Köögidisainer Hiie Härm: keskmine eestlane valget kööki enam väga ei taha

Copy
Hiie Härm.
Hiie Härm. Foto: Erakogu
  • Milliseid vigu inimesed kööki luues teevad?
  • Milline on tulevikuköök?
  • Kas Triin saab endale lõpuks oma unistusteköögi?

Tänase osa teema on köök, ning selleks oleme stuudiosse kutsunud köögidisainer Hiie Härmi. 

Hiie on kööke disaininud aastast 2014 ning on väga nõutud köögikujundajaks saanud. Saates räägib Hiie oma töö eripäradest, sellest, mis ühes köögis olema peab, milline tema köök välja näeb ja palju muud. 

Meie Triin, kes on kogunud aastaid hoogu, et oma köögis remonti teha, saab lausa tasuta konsultatsiooni. Saate lõpuks on ta veendunud, et tal on valge köögi asemel vaja hoopis linnu- ja taimemotiividega vürtsitatud kodu südant, mida troonib kuldne kraanikauss. 

Juttu tuleb ka tulevikuköökidest, mis Hiie sõnul hiilivad juba vaikselt inimeste kodudesse. Ta kirjeldab erinevaid tehnoloogiaid, mis mujal maailmas kasutusel, kuid Eestis veel harvad nähtused. 

Veel jagub Hiiel õpetussõnu neile, kes esimest korda kööki ehitama hakkavad. Mis on tema sõnul esimene asi, mida kööki ehitades tegema peab ning mida ei tohi mitte mingil juhul teha enne, kui kõik asjad on ära mõõdetud ja plaan paberile kirja pandud. 

Lõpetuseks jagab Hiie kuulajatega tasuta köögikujundamise õppematerjale. Need materjalid leiad Hiie Härmi koduleheküljelt SIIN!

Saade «Oma tuba, oma luba» on eetris igal nädalal. Saateid saab kuulata Postimehe Pleierist, Spotifyst ja Apple Podcastist.

Ühendust saab julgelt võtta e-posti aadressil kodu@postimees.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles