GALERII ⟩ Kloun, minister, kiirabi ja teised! Vaata, kes kõik IKEA avamisele kohale tulid! (4)

Kodu.postimees.ee
Copy

Rootsi mööblifirma IKEA avas täna (25. augustil) oma esimese poe Eestis. IKEA pood asub Tallinna lähistel Kurnas ja pakub kohe kaasa ostmiseks ligi 9000 kodusisustustoodet. Vaata galeriist, kes poe avamisele kohale tulid. 

Kaks minutit enne poe ametlikku avamist, toimus pidulik lindilõikamine. «Kas kõik on valmis? Kas kliendid on selleks valmis? Kas töötajad on valmis? Kas külalised on valmis?» hõikas välja programmijuht Liina Randpere. Lint lõigati rõõmsalt läbi ning kauplus avati kõigile külalistele täpselt kell 10 hommikul. Kõiki huvilisi oli tervitamas sõbralikud IKEA töötajad.

Klientidele on sõitma pandud ka spetsiaalne IKEA buss, mis väljub Tallinna kesklinnast, teeb mitu peatust ja toimetab poole tunniga inimesed ostlema ja viib hiljem koju tagasi.

IKEA bussi sõidugraafik.
IKEA bussi sõidugraafik. Foto: Ikea

IKEA Tallinna pood asub Tallinna lähistel Kurnas, 20–30 minutilise autosõidu kaugusel kesklinnast. Sujuvama transpordi pakkumiseks käivitame mitme peatusega avaliku bussiliini Tallinna kesklinnast Kurnasse ja tagasi. Bussigraafiku avaldame IKEA kodulehel, sotsiaalmeedias ja mujal avalikes kanalites. IKEA Tallinna pood on ligi 30 000 m2 suurune ning seal on ligi 1000 parkimiskohta. Pood on avatud iga päev kell 10.00–20.00. Rootsi restoran on avatud iga päev kell 09.30–19.30. Külastajatele avatakse pood 25. augustil.

Kommentaarid (4)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles