Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

NÄDALA RETSEPTID Popimaid kohvijooke tehakse jää ja piimaga. Proovi!

Copy
Jäälate karamellisiirupiga. FOTO: Kristina Madisson-laht
Jäälate karamellisiirupiga. FOTO: Kristina Madisson-laht Foto: Kristina Madisson-Laht

Üks praegune trendikohv on flat white ehk espresso kergelt vahustatud piimaga, näitab Kuressaare Kure kohviku pererahva tänavusuvine kogemus.

Maitsesiirupist, jääst, piimast ja espressost saab teha popi jahutava-ergutava jääkohvi. Koos vahukoorega on see nagu külluslik magustoit.

Järgmine nädalalõpp toob Tallinna Kultuurikatlasse kohvifestivali.

Kuressaare vanalinna väärikasse puitmajja endale pesa teinud kohvik Kure meelitab möödujaid hõrgutavate kohvilõhnadega. Jalutaja pilku haarab ka Kure elegantne logo, millel on kohvi turgutavast mõjust kaela välja sirutanud kurg hoogsalt sammu võtmas. Et Kurele koduks olevas hoones on varem asunud ka Kuressaare posti-telegraafi kontor, siis uudiste vahetamise traditsioon siin jätkub. Muidugi koos kohviga.

Tagasi üles