Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

NÄDALA RETSEPT Kuidas teha purgisupist rosoljet?

Copy
Purgisupi ümbersünd efektseks salatiks Allar Oeselja käe all.
Purgisupi ümbersünd efektseks salatiks Allar Oeselja käe all. Foto: Põltsamaa

Ei mingit keetmist ega hakkimist! See on purgisupist rosolje tegemise suur eelis. Maitset saab igaüks endale meelepäraseks disainida.

Dominici restorani ja Big Green Eggi peakokal Allar Oeseljal on nutikas mõte, mida lihtsustatult võiks kirjeldada kui purgiboršist rosolje valmistamist. Kui muidu on Põltsamaa «Suvesupp» mõeldud külmsupi põhjaks, millele koduköögis valada supi valmimiseks peale vaid keefirit, siis tema kutsub samast suvesupist segama ka rosoljet.

Tagasi üles