Anna oma kodu üles! Kauneid maju ja tublisid korteriühistuid oodatakse konkursile

Kristina Kostap
, kodu.postimees.ee tegevtoimetaja
Copy
Kandideerimistaotlus ja fotod tuleks saata aadressile ekyl@ekyl.ee hiljemalt 9. septembriks.
Kandideerimistaotlus ja fotod tuleks saata aadressile ekyl@ekyl.ee hiljemalt 9. septembriks. Foto: Shutterstock

Eesti Korteriühistute Liit (EKÜL) ootab korda tehtud kortermaju ja tegusaid ühistuid korteriühistute konkursile 2022. Liidu juhatuse liikme Urmas Mardi sõnul on linnapildis hästi näha, et ühistud ei istu käed rüpes.

«Majad tehakse korda, sest see aitab kulusid kokku hoida, aga hinnas on ka mugav ning kaasaegne elukeskkond,» nentis ta ja kutsus ühistuid üles tänavusel konkursil osalema. «Konkursil on olnud maju igast Eestimaa nurgast, elamute ümber rajatakse kauneid aedu ja tegusad ühistujuhid on kogukonnasädemed,» kiitis Mardi.

Kandideerimistaotlus ja fotod tuleks saata aadressile ekyl@ekyl.ee hiljemalt 9. septembriks. Konkursil on kolm erinevat kategooriat: «Edukaim renoveerimisprojekt 2022» tiitlile saavad kandideerida korteriühistud, kes on ellu viinud kortermaja osalise või tervikrenoveerimise.

Kategoorias «Ilus koduümbrus 2022» oodatakse kandideerima neid korteriühistuid, kes on muutnud oma kodumaja ümbruse ilusaks ja elukeskkonna meeldivaks. Tänavuse parima korterijuhi tiitlile oodatakse aga kandideerima ühistujuhte, kelle eestvedamisel tegutseb toimiv ühistu ja kes on saavutanud ühistu liikmete tunnustuse. Eesti Korteriühistute Liidu juhatuse liikme Urmas Mardi sõnul väärivad tublid ühistud ja nende juhid rohkem tunnustust. «Sellepärast andke palun toredatest ja tegusatest inimestest ning ühistutest teada,» kutsus Mardi üles.

Vaata mulluseid korteriühistute konkursi võitjaid SIIT

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles