Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

NÄDALA RESTORAN Tahtsite kaht kreemisaia, saite neli

Copy
Kohvik, kulinaaria, puhvet ja burgerigrill üheskoos. Sünge sügisilm sunnib õuekohvikust tagasi tubasematesse oludesse.
Kohvik, kulinaaria, puhvet ja burgerigrill üheskoos. Sünge sügisilm sunnib õuekohvikust tagasi tubasematesse oludesse. Foto: Britt Rosen

Vesivärava kohvik Kadriorus pakub muhedaid praade ja värskeid saiu, lisandiks tükike retrot. 

9.9.1999. Ilus number, jääb meelde. See tähistab Kadrioru servas asuva Vesivärava kohviku sünnipäeva. 23 aastat tegutsenud söögikoht on isemoodi segu kohvikust, kulinaariast, puhvetist ja burgerigrillist, mida armastavad ühtviisi palavalt direktorid ja torumehed, lapsed ja vanaemad. Koht, kuhu tullakse kogu Tallinnast, kuid sõidetakse ka isegi Pärnust, teab rääkida üks töötajatest. Kohviku küljes tegutsenud burgeriputkast algas pealinnas aastate eest suur käsitööburgeribuum.

Tagasi üles