300 Hiiumaa digiõunapuud annavad omanikele päris talveõunad

Kodu.postimees.ee
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Pexels / CC0 Licence

Kui oled unistanud oma õunapuust, siis nüüd saad soetada oma isikliku digiõunapuu Hiiumaal Kassaris. Ostes digiõunapuu saad isikliku virtuaalse õunapuu Hiiumaa suurimas õunaaias, saad oma puud ja õunaaeda käia vaatamas ning tunda mõnu mitmetest õunte ja mahlaga seotud soodustustest.

Looduslikult kaunil Kassari saarel kasvatab ettevõtja Triinu Schneider õunu ja valmistab Triinu Õunamahla. Triinu Õunamahl oli üks esimesi maheõuna mahlasid Eestis. Nüüd on valmis Triinu oma õunapuid ka teistega jagama - müüki tuleb 300 digiõunapuud hinnaga 300 eurot, igaühega kaasneb unikaalne NFT (token), VIP-staatus Kassari õunaaias ning rida praktilisi ja käegakatsutavaid hüvesid.

Kusjuures iga puukujulise NFT taga on tõeline puu! Neid puid omades kompenseerid oma süsiniku jalajälge ja omad Hiiumaal tõelist puud. Üks õunapuu neelab aastas umbes 20 kg CO 2-te. Saad oma puud külastada ja ka kallistada.

«Mõte digiõunapuudest sai alguse soovist pakkuda õunapuu omamise võimalust ka neile, kellel see muidu võimalik ei ole,“ ütles Triinu Õunamahl OÜ juht Triinu Schneider. „Soovin tutvustada läbi selle Hiiumaad ja Eestimaad. Selline rohe ja digi ühendamine sobib väga hästi kokku Hiiumaa kui rohesaarega üldiselt ning olen väga rõõmus, kui Hiiumaa tuntus üle maailma seeläbi kasvab!»

Osta digiõunapuu SIIT.

Miks NFT (token)?

NFT annab tundmatu vaate tulevikku, millega kaasnevad senitundmatud võimalused.

Unikaalsus! Graafiline digitaalne õunapuu, mille sarnast ei ole kellegil teisel. Selle väljenduseks on nii reaalne rohesaarel Kassaris kasvav õunapuu, kui ka digitaalne, plokiahelasse istutatud, inimtegevuse jalajälge vähendav digipuu.

Investeeri plokiahelasse istutatud Kassari digiõunapuusse – loo unikaalset väärtust, üllatust, tulevikku endale ja oma lähedastele!

Ostes digiõunapuu aitad edendada Hiiumaa kui rohesaare mahepõllumajandust ja panustada ökotootmisse. Ühtlasi aitad investeerida õunte säilitustingimuste parandamisse, rajada tänapäevane kõrgtehnoloogiline hoidla, et hoida õunu üle talve, pakkuda ka jõuluks ja vabariigi aastapäevaks värskeid õunu

Soodustused digiõunapuu omanikule:

  • Kohapeal süüa niipalju õunu kui soovid
  • Õunamahl ja muud mahlasegud 10 protsenti soodsamalt - Hiiumaal kohapeal ja Tallinnas (või ka postipakiga koju)
  • Talveõunad 50 protsenti odavamalt ise Hiiumaal korjates
  • Korjad ise mahlaõunad, pressib Triinu neist mahla 20 protsenti soodsamalt
  • Õunapuude lõikamise koolitus Hiiumaal digiõunapuu omanikule tasuta
  • Oma lõigatud õunapuuoksad saad kaasa suitsuahju või grilli maitsestamiseks
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles