Telesaade lisas uue loosiauhinna: maksame teie energiaarved kinni!

Kodu.postimees.ee
Copy

Briti hommikusaade «This Morning» lisas auhinnarattale uue võidu, kus telekanal maksab aasta lõpuni energiaarved kinni. 

Esmaspäeva hommikul eetris olnud saadet juhtisid Phillip Schofield ja Holly Willoughby. Saate segmendi «Spin to Win » käigus on vaatajatel võimalus võita rahalisi auhindu. Seekord oli loosirattale lisatud võiduvõimaluste sekka ka pakett, kus telekanal ITV maksab elektriarved aasta lõpuni kinni.

Phil selgitas: «Sel nädalal on meil tavapärased rahalised auhinnad, kuid te võite ka lisaraha võita, et maksta on energiaarved aasta lõpuni kinni. See tähendab, et nelja kuu energiaarvete eest on hoolitsetud.»

Õnn loosis osaleda langes saatesse helistanud Alexile, kes rääkis, et arved on mõrvarlikud. Kui loosiratta piik jäi seisma võidule nimega« energiaarve», reageeris Alex teisel pool toru momentaalselt, hõigates: «Oh jumal! Aitäh! Fantastiline, milline kergendus, suur tänu!»

Televaatajad ei suutnud aga oma silmi uskuda. Neid pahandas reaalsus, et energiaarved käivad vaat et kõigile üle jõu. Samuti peeti telekanali auhinda solvavaks.

«Uskumatult masendav. Ja kuidas see mees tunneb ennast kohe palju kergemalt teeb mind kurvaks,» kirjutab üks.

«#ThisMorning, kus «energiaarved» on nende «Spin to Win» auhinnaks, on hetkel kõige düstoopsem ja kurvem peegeldus ühiskonnast... Kuidas me siia jõudsime? Hullumeelsus,» kirjutab teine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles