Fahle Parki piirkond on osutunud meedia-ja kunstistuudiote mekaks

Kristina Kostap
, kodu.postimees.ee tegevtoimetaja
Copy
Tallinn Art Space.
Tallinn Art Space. Foto: Erakogu

Kõrgete lagedega ja avarate ruumidega ajaloolise paberivabriku piirkond Fahle Park meelitab oma ruumidesse stuudioid ja galeriisid looma.

Lisaks Fahle Parki suurele Postimehe meediamajale seadis end ärikvartalisse sisse Eesti spordisõprade seas populaarsust kogunud podcastide tegija Betsafe mugav stuudio. Oma koha on piirkonnas leidnud ka kunstigalerii Art Space ning peagi avab uksed Bestwine veinistuudio.

«Kõiki neid ühendab piirkonnale iseloomulike eraldi sissekäiguga suurte ja avarate ruumide vajadus, mis võimaldab ideaalselt kunsti eksponeerida, privaatseid sündmusi korraldada kui ka saateid rahulikult salvestada,» rääkis Fahle Parki arendaja Fausto Capitali müügi-ja turundusdirektor Einar Niin.

Alles hiljuti teatas Fahle Parki kolimisest Betsson Group, nüüd avas ettevõte oma Betsafe suure stuudio samas kvartalis. Stuudio asub 200 ruutmeetrisel pinnal ja siin asub kaks erineva suuruse ja otstarbega stuudiot. Fahle Parki stuudiost lähevad eetrisse spordisõprade seas hästi vastu võetud Betsafe podcastid ralli, korvpalli ja jalgpalli teemadel, samuti persooniintervjuud tuntud sportlastega. Projekti veab tunnustatud spordireporter-ja kommentaator Kalev Kruus. Bestwine valmistub samuti avamiseks ning Art Space tegutseb kvartalis juba mõnda aega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles