Helen Saluveer, kes tandemis Taivi Koitlaga korraldab hõrgutavat toidufilmide festivali juba neljandat korda, ei pea end tegelikult lõpmata kirglikuks kokkajaks ega määratu suureks maitsekütiks. Aastatega on välja kujunenud kindel roogade ampluaa, mida ta ikka ja jälle valmistab ning mille õnnestumises võib alati kindel olla, olgu see Napoleoni kook, kaksteist tundi madalal kuumusel küpsenud veisepõsk või roheline salat ahjupeedi, granaatõuna- ja röstseemnete, kitsejuustu või küpsekana ja vinegretiga.
Ometi on sadade toidufilmide vaatamine ja neist festivaliprogrammi isuäratavamate väljasõelumine teda köögis palju inspireerinud. Pealegi on vahel põnev vaheldusejanusena katsetada midagi täiesti uut ja ägedat, võttes snitti mõne nähtud toidudokumentaali peategelaselt, või raalida välja kusagil restoranis söödud maitsva roa valmistamise põhitõed.