Kodukokk väidab, et sedasi valmib kõige mahlasem kanaliha, mida eal söönud oled

Kodu.postimees.ee
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Kodukokk väidab, et tõeliselt mahlase kanaliha valmistamiseks läheb vaja üht karvast puuvilja.

Kanaliha küpsetamine ei ole just kõige lihtsam ettevõtmine. Kana ise saab alati valmis, kuid seda on väga lihtne üle küpsetada. Tulemuseks vintske ja kuiv koib või rind. Ilmselt on paljudel oma nipp, kuidas kana kuivaks minemise eest kaitsta, kuid järgnev on midagi täiesti uut. 

Elliot, kes mahlase kanaliha nippi oma sotsiaalmeedias jagas, kirjutas, et õppis selle Aafrikas olles. Ta võidab, et sedasi valmib kõige mahlasem kana, mida eal söönud oled. Võti peitub ühes üsna tavalises puuviljas – kiivis. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles