PROOVI KA ⟩ Kõhkled avokaado küpsuses? See kiire nipp teeb pildi oluliselt selgemaks

Kodu.postimees.ee
Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Pexels / CC0 Licence

Avokaado puhul on teinekord võimatu kindlaks teha, millal on õige aeg selle söömiseks. Ameerika tiktokker teab õnneks üht kavalust, mis sind sel keerulisel teekonnal aitab.

Avokaado küpsuses veendumiseks soovitatakse seda õrnalt pigistada. Linnalegendide järgi on avokaado valmis siis, kui see tundub sõrmede all veel kõva, ent annab samas survele veidi järele. Küpse avokaado viljaliha peaks seejuures juba kerge muljumise peale järele andma. 

Poes avokaadot valides ei ole oluline selle värvitoon, olgu selleks tumepruun, must või heleroheline, see ei määra avokaado maitset ega ka küpsusastet, vahendab Express.

Kui oled poes avokaadot valimas ning kõhkled selle küpsuses, siis tõmba otsast selle väike vars ning näed avokaado sisemuse värvi. Kollane ja roheline värv annavad aimu sellest, et vitamiinipommist avokaado on küps, pruun viitab aga riknenud viljale, mida ei ole paslik enam süüa.

Vaata allolevast videost lähemalt!

@mommylifesquad This hack will make sure you choose a perfect avocado everytime! #avacadohacks #avacados #grocerystore #choosingfruit #avocado ♬ original sound - mommylifesquad
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles