Seenelõhna kergemad varjundid võib kööki tuua poest.
Bacio peakoka Eduard Kisseljovi gurmeeliku seenesupi põhjaks on just kasvanduste seened.
Ükskõik milliste kohalike metsaseentega võib teha itaalialikku vormirooga.
Seenelõhna kergemad varjundid võib kööki tuua poest.
Bacio peakoka Eduard Kisseljovi gurmeeliku seenesupi põhjaks on just kasvanduste seened.
Ükskõik milliste kohalike metsaseentega võib teha itaalialikku vormirooga.
Ärge heituge, kui seenelkäigul kodumetsas jäävad kuiva kevade ja suve tõttu korvid tühjaks. Mõistagi on kohati erandeid ja pealegi jagub veel lootust, et sügisvihm ja leebe ilm upitavad juba selleks nädalalõpuks või järgmisteks nädalateks natukenegi metsaseeni maast välja. Kui marineerimiseks ja soolamiseks neist ei jätkugi, siis mõneks mõnusaks seeneroaks sobib kasin saak ometi.
Kuigi vaimu kosutavat seeneretke ja omakorjatud värskeid seeni ei asenda miski, aitavad sügise üht hurmavamat lõhna, seenearoomi, kööki tuua ka leiud turulettidelt või hoopis kasvandustest pärit seenevalik poes.