:format(webp)/nginx/o/2022/09/26/14857649t1hdd0b.jpg)
Toidublogi kahvliga.ee autor Kadri Raig jagab mõnusalt vürtsika supi retsepti, mis aitab talvläbi soojuse kontides hoida.
Toidublogi kahvliga.ee autor Kadri Raig jagab mõnusalt vürtsika supi retsepti, mis aitab talvläbi soojuse kontides hoida.
Kadri märgib, et kui tavaliselt on püreesupid pigem kergemad kõhutäied, mis ilma lihalise lisandita oma valgusisaldusega just ei hiilga, siis Hokkaido on taime kohta ikka väga kõrge proteiinisisaldusega ning sellest supist saab kõht ikka päris tükiks ajaks täis.
«Pluss on see kalorite poolest ikkagi piisavalt lahja, et võiks süüa kas ekstrasuure kausitäie või siis lihtsalt pärast supi söömist tee kõrvale veel väike küpsis lisaks süüa,» lisab ta.
Kadri tegemistel ja retseptidel saab silma peal hoida tema blogis ja Instagramis.