KIRG OTSE ELUST Eestlaste kogemused ehitajatega: üks naine leidis akna tagant eluarmastuse!

Kodu.postimees.ee
Copy
sexy household happy couple of pretty girl and handsome man with muscular torso in helmet with red pot and blue drill isolated on white background, copy space
sexy household happy couple of pretty girl and handsome man with muscular torso in helmet with red pot and blue drill isolated on white background, copy space Foto: Shutterstock

Koduportaali taskuhäälingus «Oma tuba, oma luba» tehtud üleskutsest, jagada lõbusaid lugusid kodu renoveerimisest, võeti usinalt osa. Jagame oma lugejatega neist kõige värvikamaid!

Mirjam kirjutab koduportaalile, et tema leidis täna maja renoveerimisele mehe: «Olime tutvunud ühe sõbra sünnipäeval, kuid teed viisid meid lahku ja elud läksid edasi. Ühel hetkel hakati vanemate maja renoveerima ja nägime taas üksteist. Hakkasime nii iga päev nägema, kuna elasin vanemate juures. Vahel ma ikka nii-öelda peitsin end, et pole kodus, kuid ta uuris mu vanemate käest, kus ma olen. Mingi hetk hakkasin ma ka kohvi pakkuma ja nii jutt edasi läks. Elasin neljandal ja nii ta mu tuppa tuli – naljaga räägime seda juttu.»

«Aasta pärast abiellusime ja oleme koos olnud kümme aastat. Meil on kuueaastane poeg ja hetkel ehitame maja. Ühistu koosolekul sai ikka pikalt nalja, et renoveerige maja ja saate mehele!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles