PÜHA ON MAA Balbiino loob noorte laulu- ja tantsupeo auks uue jäätise

Kodu.postimees.ee
Copy
Balbiino jäätisetehas
Balbiino jäätisetehas Foto: Sander Ilvest / Postimees Grupp

Eesti Laulu- ja Tantsupeo Sihtasutus ja Balbiino sõlmisid koostööleppe, mille järgi on järgmisel suvel toimuva XIII noorte laulu- ja tantsupeo ametlik jäätisepartner Balbiino.

AS Balbiino turundusdirektor Anne Tääkre ütleb, et jäätisetootjale on suur rõõm olla 2023. aasta laulu- ja tantsupeo jäätisepartner ja rõõmustada kõiki peolisi väsitavate proovi- ja kontserdipäevade ajal kosutavate magustoitudega.

«Meil on kavas luua spetsiaalselt noorte laulu- ja tantsupeo “Püha on maa” auks ka üks uue maitsega jäätis,“ ütleb Tääkre ja selgitab:“Uue jäätise maitse valivad peol osalejad ise kolme erineva variandi vahel, aga otsustajate sekka pääsemiseks on vaja veidi vaeva näha ja osaleda Laulupeo- ja Tantsupeo Sihtasutuse ja AS Balbiino poolt korraldataval mängul sotsiaalmeedias.»

Mängus osalemiseks tuleks saata ühispilt koori või tantsugrupi jaoks kõige erilisema puu, jõe, järve, silla või muu ilusa paiga juures. Pildid on oodatud aadressile pidu@balbiino.ee. Kõige enam kõnetanud ja temaatilisema foto autoriks olnud koor või tantsugrupp saab valida uue jäätise maitse. Täpsemad reeglid leiab SIIT.

Noorte laulu- ja tantsupidu «Püha on maa»toimub 30. juunist kuni 2. juulini 2023 Tallinnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles