Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

SÜGISE RESTORANINÄDALAD Michelini noodid Tallinna restoranide nädalal

Copy
Üks Michelini giidi soovitusmärgiga restoranide nädala osaline, Mantel ja Korsten.
Üks Michelini giidi soovitusmärgiga restoranide nädala osaline, Mantel ja Korsten. Foto: Lauri Laan

Järgnevad nädalad on maitseküttide pidupäevad. Uusi maitsekogemusi saab sellest nädalalõpust järgmiseni jahtida Tallinnas, sealt edasi juba ka Pärnus ja Läänemaal ning uuesti Tallinnas.

Kui läinudnädalasel Lahemaa ja selle lähikonna restoranide nädalal sai avastada paepealseid maitseid, siis eilsest kuni 30. oktoobrini on paljude Tallinna söögikohtade uksed avatud restoranide festivaliks​ DinnerDays. Pärnus aga ootavad peakokad erimenüüdega heade maitsete sõpru restoranide nädalale 5.–13. novembrini, Läänemaa toidunädal «Toiduelamus» kestab 3.–13. novembrini.

Tagasi üles