Tanel Tangu eestvõttel Saaremaal avatud Salme Saia pagariäris pakutakse vaid maheküpsetisi.
Õige sai on kohev ja mahlane, mitte tihke ja kuiv.
Viini stiilis pirukatainas nõuab küll aega, kuid tulemus on järeletegemist väärt.
Tanel Tangu eestvõttel Saaremaal avatud Salme Saia pagariäris pakutakse vaid maheküpsetisi.
Õige sai on kohev ja mahlane, mitte tihke ja kuiv.
Viini stiilis pirukatainas nõuab küll aega, kuid tulemus on järeletegemist väärt.
Kohalikul pagariäril on omamoodi tähtsus. See võib panna ümberkaudsed inimesed tundma, et nende kodukohas midagi toimub, tekitada elevust ja head tunnet. Saaremaal, Sõrve sääre tippu viiva tee ääres värskeid küpsetisi pakkuv Salme Sai on just selline. Värsked saiad kaovad seal kohe pärast letile jõudmist ja suvel oli uksest väljaulatuv järjekord tavapärane.