KVALITEETNE MINIMALISM ⟩ Viimsi poolsaarele rajatakse luksusvillade kompleks

Kristina Kostap
, kodu.postimees.ee tegevtoimetaja
Copy

LVM Kinnisvara esitleb täna Viimsi poolsaarel Eesti tipparhitektide loodud luksuslikku Viimsi Villade arendust.

Pringi külla kerkiva 13 kvaliteetse ja luksusliku villa autoriks on Eesti üks hinnatumaid arhitektuuribüroosid 3+1 Arhitektid koos sisearhitekt Tiiu Truusiga. «Alati leidub nõudlikke ostjaid, kes ei soovi hooajatrende järgivat, vaid ajatut ja maitsekat kodu,» rõhutas LVM Kinnisvara juhatuse liige Ingmar Saksing. 

Viietoaliste, mõõduka suurusega majade põhikonstruktsioonis domineerivad betoon, puit ja klaas, mis on oskuslikult sobitatud ümbritsevasse rohelusse. «Need 13 kodu jäävad Tallinna kesklinnast mere ja metsa taha, aga samal ajal ka kõigest 20 minuti kaugusele,» rõhutas Saksing. Kodusid eristab kvaliteetne minimalism, sest kaasaegne jõukas koduostja on nullindate uusrikka vastand — väga nõudlik kvaliteedi suhtes, kuid välispidiselt vaoshoitud.

Betoonist põhikonstruktsiooniga A-energiaklassi kodud muudab tähelepanuväärseks näiteks valatud betoonkatus, maaküte ja -jahutus, nutikas ventilatsioonisüsteem mis reageerib niiskuse- ja süsihappegaasisisaldusele. Kodudest leiab sauna, tehnoruumid ja panipaigad, samuti katusealuse parkimiskoha kahele autole. Köetavat pinda on majas 145 ja ehitusalust pinda 238 ruutmeetrit.

Viimsi Villade arendajaks on LVM Kinnisvara. Esimeses etapis valmivad 13 kodu tulevad müüki 600 000 eurose hinnaga ja valmivad 2023. aastal. Teises etapis lisandub veel 13 villat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles