NÄDALA RETSEPTID ⟩ Hakklihast, lihtsalt ja maitsvalt

Britt Rosen
Copy
Toekas kartulipudru-hakklihavorm. FOTO: Jaan Heinmaa
Toekas kartulipudru-hakklihavorm. FOTO: Jaan Heinmaa Foto: Jaan Heinmaa

Hakkliharooga on raske untsu keerata, ütleb Lia Virkus.

Tuttavat pikkpoisiretsepti võib täiendada tomati või juustu-majoneesikattega.

Toekad hakklihaga vormiroad istuvad rõskesse sügisesse ideaalselt.

Odav ja maitsev põhitooraine, samas kvaliteetne ja toitev, kiidab hakkliha arvukate kokaraamatute autor ja Eesti Naise köögitoimetaja Lia Virkus, kelle Pille Endeniga kahasse kirjutatud «Nutika perenaise kokaraamatust» ilmus täiendatud kordustrükk. Lihtsate ja soodsa hinnaga kodutoitude retseptikogumikus on hakklihale pühendatud terve peatükk, kus inspireerivaid roogi hakkliharullist letšoga hakklihakastmeni. Kuigi viimasest, nagu ka kotlettidest, on igal perel enamasti oma sissetöötatud versioon, võib vahelduseks katsetada muid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles