Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

NÄDALA RESTORAN Ukrainast ja boršist ei väsi

Copy
Maja menusupp borš ribilihaga, kaaslaseks pampuška ehk kukkel küüslauguvõiga. FOTO: Britt Rosen
Maja menusupp borš ribilihaga, kaaslaseks pampuška ehk kukkel küüslauguvõiga. FOTO: Britt Rosen Foto: Britt Rosen

Eheda Ukraina köögiga Slava kohvikule lisandus restoran.

Kõik, tõesti kõik on otsas. Ettekandja vabandab nukralt mitu korda paari ees, kes on tulnud pühapäeva pärastlõunal lootusega Ukraina kööki proovida. Nad peavad tühja kõhuga lahkuma.

Ukraina on endiselt popp.

Keegi Ukraina kohviku Slava juurde vastavatud restorani kokkadest ei osanud oodata, et rahvast tuleb esimestel lahtiolekupäevadel sööma nii palju. Aga sõna levis sotsiaalmeedias ja suust suhu ning borši sai tehtud liiga vähe.

Tagasi üles