VIDEO ⟩ Vaata, kuidas mekib üks maailma esimesi rummikokteile ja kui hõlpsalt seda kodus teha saab

Kodu.postimees.ee
Copy
Rummikokteili retsept: Old Fashioned
Rummikokteili retsept: Old Fashioned Foto: Pilt videost

Kodu, Naise ja Limoni portaali toimetajatel käis külas Flor de Caña brändijuht ja sarmikas baarman Silvester Harineem. Rääkisime rummist ja tema kogenud käe all valmisid neli erinevat kokteili. 

Kirglik kokteilimeister Silvester Harineem on 12-aastase baarmani staaži jooksul võistlenud ja koolitusi teinud üle terve maailma. Tema sõnul on tarbijale mõnumõminat esile kutsuvate maitseelamuste loomine tõelist naudingut ja rõõmu pakkuv ning ta kinnitab, et koduste vahenditega on võimalik meil kõigil meeliülendavaid maitseid luua. 

Nüüd on ta võtnud vastu väljakutse hakata brändijuhiks ühele kõige ägedamale rummibrändile maailmas, Flor de Caña. Brändi ja selle saadikute ühine eesmärk on tutvustada inimestele uusi ja põnevaid suundi kokteilimaailmas, lisaks ka rõhutada jätkusuutlikusele alkoholitootmises. Flor de Caña on esimene rumm mis tekitas Silvesteris tõsist huvi. Suhkruvaba ja muude lisatud värvi- ja maitseainetest vaba jook paelus ja tekitas hasartlikku põnevust ning põletavat soovi avastada, mida kõike sellest luua saaks.

Sel puhul tulid kokku Postimehe kõige lõbusamad inimesed ja Harineem tutvustas mõnd lihtsat kokteili, mida Flor de Cañast teha saab.

Loomulikult maitsesime kõik Silvesteri tehtud joogid järele ja neljal järjestikusel reedel tutvustame neid ka meie Kodu portaalis. Vaata, kuidas meie silmad särama läksid, milliseid mälestusi erinevaid maitsed esile kutsusid ja saime vastused ka painanud küsimustele. Kas suured jääkuubikud on paremad või halvemad? Mis oleks mõnus õhtune tegevus teleri ees? 

Esimeseks kokteiliks oli lihtsa valmistusviisiga Old Fashioned. Vaata, kellele see eriti meeldis ning kuidas seda täpselt valmistada!  

Old Fashioned:

  • 6cl Flor de Caña rummi
  • 0.5cl suhkrusiirupit 1:1
  • 5 tilka Bitterit
    Sega joogi koostisained jääd täis klaasis kokku vala klaasidesse ja vaata videoklipist järele, kuidas jooki apelsinikoore õliga veelgi väärindada. Head nautimist! 

Tähelepanu! Tegemist on alkoholiga. Alkohol võib kahjustada teie tervist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles