Vanad semud Julia Roberts ja George Clooney paljastavad, mis nad esimese palgatšeki eest ostsid

Kodu.postimees.ee
Copy
Julia Roberts ja George Clooney.
Julia Roberts ja George Clooney. Foto: MARIO ANZUONI/Reuters/Scanpix

Julia Roberts ja George Clooney on Hollywoodis töötanud juba üle kolmekümne aasta, kuid staarid ja kauaaegsed sõbrad mäletavad oma esimest palgatšekki nagu oleks see eile. 

POPSUGARile antud intervjuus rääkis 55-aastane Roberts, et tähistas oma esimest suurt palgapäeva muusikakeskuse ostuga. Koos Robertiga intervjuud andnud Clooney teatas selle peale: «Oh, see on ju suurepärane!»

Oscariga pärjatud näitleja ei avaldanud, mis tööotsa eest ta antud palgatšeki sai. Roberts kolid peale keskkooli lõpetamist New Yorki ning sai 1987. aastal oma esimese rolli, mängides NBC seriaalis «Crime Story» ühes episoodis seksuaalse rünnaku ohvrit Tracyt.

61-aastane Clooney rääkis, et ostis oma esimese palgatšeki eest oma sõbra vanaemale kingituse. «Elasin oma sõbra korteris koos tema vanaemaga. Ostsin talle puldiga televiisori, sest ta pidi alati üles tõusma, et kanalit vahetada.»

Roberts ja Clooney on hetkel kinolinal filmiga «Pilet paradiisi», kus nad mängivad lahutanud abielupaari, kes üritavad kõigest väest oma tütre pulma nurjata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles