/nginx/o/2022/11/04/14940086t1h49ff.jpg)
Fotografiska elektrivabal õhtusöögil pakuti hapendatud köögivilju, soolasiiga põletatud sibula õliga, juursellerirulli juurpetersellikreemiga, kõrvitsa ja salveiga käsitööpastat, grillhirve portveinikastme ja musta leiva pudruga ning grillploomi vanillikastmega.
Enamik roogi sündis suitsu, söe ja elava tulega.
Mustast leivast saab liha lisandiks mõnusa pudru.
Kogu elekter on restoranikorrusel välja lülitatud. Täielik blackout. Söögisaalis ja köögis annavad valgust vaid küünlad. Külalised tõusevad maja kuuendale korrusele õhtustama treppidest, lift ei tööta. Terrassil põlevad grillid ja askeldavad kokad. Ühel tuleasemel podisevast pajast tõstetakse tassidesse tervitusjoogiks taimeteed. See juhatab sisse õhtusöögi esimese käigu, nisukliides hapendatud köögiviljad.