HEA VÕIMALUS Eesti kinnisvaraarendaja tasub kaks aastat klientide kommunaalarveid

Kristina Kostap
, kodu.postimees.ee tegevtoimetaja
Copy
Kirsiaia uusarendus.
Kirsiaia uusarendus. Foto: Pinered OÜ

Pinered on energiakriisi lävel otsustanud toetada Harku valda rajatavas arendusprojektis Kirsiaed enda tulevasi kliente tasudes kahe aasta vältel igakuiselt klientide kommunaalkulud.

Aina enam hoogu koguv energiakriis puudutab enamikku Eestimaast ning on valus teema paljudele leibkondadele. Pineredi partner ja arendusjuht Sandor Simson sõnas: «Sellistel hetkedel pea liiva alla matmise asemel tasub suunata pilgud tulevikku ja mõelda reaalsetele lahendustele.» Seetõttu otsustas Pinered oma tulevasi kliente toetada ning käivitas kampaania, mille raames makstakse kahe aasta vältel igakuiselt klientide kommunaalkulud kinni.

Tänasel hetkel mõlguvad mõtetes pea igapäevaselt hirmutavad kommunaalarved, mis on inflatsiooniga teinud hüppelise tõusu. Selle asemel, et hirmu tunda ja peitu pugeda on üheks lahenduseks vana kodu vahetamine energiatõhusama kodu vastu, et kulusid kokku hoida. Pineredi eesmärk on pakkuda energiatõhusaid A-klassi kodusid, et aidata kaasa keskkonnasõbralikumale tulevikule.

Hetkeolukorras, kus energiakriis on aktuaalne teema, otsustas Pinered oma klientidelt ühe kohustuse vähemaks võtta ning tuli välja uue kampaaniaga, mille raames makstakse kinni Kirsiaeda kodu soetanud klientide kommunaalkulud kahe aasta vältel. Pakkumine kehtib aasta lõpuni uue kodu soetajatele. «Pineredi arendused on energiatõhusad ja keskkonnasõbralikud, seega praegusel ajal tundus koduostjale vastu tulemine Pineredile hea koostöö alustalana ning loogilise sammuna. Soovime keerulisel ajal käe ulatada koduostjale ja anda mõista, et klient ei ole oma muredega üksi,» lausus Simson.

Sellist võimalust pakutakse klientidele, kes soetavad kodu Kirsiaia arendusse. Kirsiaiast on võimalik leida endale ühekordne ridaelamu, kus põimuvad eramaja privaatsus ridamaja mugavustega. Ridaelamu toasoojus ammutatakse maaküttest ja kogu elekter saadakse päikeseenergiast. Tänu sellele on kodud Kirsiaias energiatõhusad ja kõige soodsama turuhinnaga, säilitades samal ajal A-energiaklassi ja kõrge ehituskvaliteedi. Uued kodud rajatakse Tallinnast 20-minutilise autosõidu kaugusele Väänasse. Esimesed ridaelamud valmivad 2023.aasta kevadeks ning müüki on tulnud ka teise etapi kodud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles