Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

GENIAALNE Nipp, kuidas apelsin kahe liigutusega ära koorida

Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Apelsinid ja teised tsitruselised on maitsvaid, kuid nende koor on tihti kui viljalihale kleebitud. Kas saaks kuidagi lihtsamalt?

Õnneks leidub nipp, kuidas maitsev ja mahlane vili kahe liigutusega ära «koorida». Jääb vaid söömise vaev. Kõik, mis teha tuleb, on õigata apelsin pooleks nii, et selle sees olevad viljaliha tükid oleksid keskelt pooleks lõigatud.

Järgmisena suru pooliku vilja koort sissepoole, et see pahipidi pöörata ning maitsev viljaliha hüppab välja. Kooritud ta ongi!

@kevglbach #stitch mit @alan ♬ Originalton - Kevglbach ✪
Tagasi üles