PILDID ⟩ Nõmmel on müüa oma kandi üks säravamaid pärle

Kodu.postimees.ee
Copy
Foto: KV.EE

Nõmmel müüakse väga erilist majaosa, millest oleks lausa patt mööda vaadata!

Tervet majaosa läbib tammepuidust astmete ja käsipuuga käsitööna sepistatud trepp. Kõik maja uksed on valmistatud eritellimusel ning on täispuidust. Imetabase kodu, üldpinnaga 350 ruutmeetrit, esimeselt korruselt leiab garderoobi, basseiniruumi sauna ja dušiga, garaaži, tehnoruumi ja trepialuse panipaiga. 

Foto: KV.EE

Korrus ülevapool on hall, terrass, söögituba, köök ja rõdu. Maja kolmandalt korruselt leiab kolm magamistuba ja kaks vannituba. Kolmanda korruse laes on väljatõmmatav trepp, mis viib omakorda pööningule.

Foto: KV.EE

Kodusoojust jagavad siin majja paigaldatud elektripõrandaküte ja kaminad. Maja katusele on omakorda paigaldatud päikesepaneelid, mis toodavad elektrit. Lisaks on siin väga mugava lahendusena ka tsentraaltolmuimeja.

Foto: KV.EE

Maja ümbritseb suure iluaia ja põlispuudega reljeefne kinnistu. Kõnealune aed sai 2018. aastal Eesti aedade konkursil eripreemia. Aias on olemas ka privaatne katusealusega grillinurk. Maja eest leiab on suur autode parkimisala.

Foto: KV.EE

Kui arvad, et oled leidnud sobiva pesapaiga endale ja oma perele, uuri pakkumise kohta kinnisvaraportaalist KV.EE veidi lisaks!

Copy
Tagasi üles