OMA TUBA, OMA LUBA ⟩ «Mul on WC-pott aastast.. kes kurat mäletab! Kes siis veel elus oli!»

Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Tänases osas menetleme peldikuid ja Palmi WC-kiiksu. Kas ja kui kaua suudame seekord teemas püsida, sellest kuuled lähemalt juba tänases episoodis! 

Meil on turvavööd kenasti kinnitatud, Kostapil paistab ka paber käepärast olevat. Lava on seekord Palmi päralt, sest tal on neid seiklusi ja lugusid, mida vesta, küll ja veel!  

Palmi, vana kalana, saadab avalikku käimlat külastades alati mõne oma kaaslastest luurele, et viimane kaeks selle olmetingimused üle. Kõlbab minna või mitte? Palmi on reiside käigus sattunud nimelt väga veidratesse kemmergutesse, üks kummalisem kui teine. 

Näiteks meenub talle üks Itaalia reis, kus restorani WC-sse pidi sõitma toiduliftiga. Poola tankla lähedal jättis ta aga oma ema ukse taha, et viimane talle katet teeks. Sealne uks oli miskipärast puhastussüsteemiga seotud. Samal ajal kui Palmi rahulikult asjal käis, otsustas süsteem igas ilmakaares sinist vedelikku pritsima hakata. WC-kiiks on tal ikka väga tugev, selle vastu juba ei saa!

Palmi üks positiivsemaid tualetikülastusi leidis aset siinsamas Eestis. Nimelt meenub talle Saaremaa ooperipäevadelt üks isevärki WC-buss, mille sarnast ta varem näinud polnud. Kes iganes selle bussi välja mõtles, ole sa tänatud!

Madise kõige värvikamad kogemused jäävad Kambodžasse, olgugi, et ka siinsamas Eestis on säravaid pärle, mida külastada. Talle meenub kord, kui pidi pealinnas põõsa taha minema, sest Balti jaama tualetti olid end kaks küsitavate elukommetega tegelast istuma sättinud. Seda, mida nad seal oma tulemasina ja lusikaga tegid, aimate ilmselt isegi. 

Head kuulajad, millised on teie kõige meeldejäävamad tualetikülastused? Kas ka teil on välikäimlatega iseäranis emotsionaalne suhe?

Saade «Oma tuba, oma luba» on eetris igal nädalal. Saateid saab kuulata Postimehe Pleierist, Spotifyst ja Apple Podcastist.

Ühendust saab julgelt võtta e-posti aadressil kodu@postimees.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles