Peakokk avaldab kõige sagedasema vea, mida kodukokad teevad ning viisi kuidas seda vältida

Kodu.postimees.ee
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Peakokk Aldo Zilli räägib, milliseid vigu köögis sageli tehakse ning jagas oma parimad nõuandeid, valmistamaks kõige maitsvam pasta.

Pasta on üks lihtsamini valmivaid toite, kuid see ei tähenda, et seda rooga ei saa täiustada. Aastate jooksul on mitmed kokad rääkinud vigadest, mida inimesed selle itaaliapärase toidu valmistamisel teevad: alates pastavee ärakallamisest kuni portsjoni suuruste valesti arvestamiseni.

Õnneks on enamikele vigadele kiire lahendus. Sama kehtib ka kõige sagedamini esineva vea kohta. Mirrorile rääkides selgitas Aldo Zilli, et ülekeedetud pasta on üks sagedasemaid möödapanekuid, mida juhtub nii kodu kui ka elukutselistel kokkadel. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles