ANNA OMA HÄÄL ⟩ Wolt tunnustab Eesti parimaid restorane

Kodu.postimees.ee
Copy
24. novembrist saavad kõik anda hääli üheksas erinevas kategoorias, kuhu žürii on välja pakkunud 10 restorani..
24. novembrist saavad kõik anda hääli üheksas erinevas kategoorias, kuhu žürii on välja pakkunud 10 restorani.. Foto: Sander Ilvest/Postimees Grupp

Kullerfirma Wolt tunnustab ka sel aastal parimaid Eesti restorane Wolt Awards auhindadega. Sel korral tutvustatakse kohalikke restorane üheksas eri kategoorias ning tänasest, 24. novembrist kutsutakse kõiki oma lemmikute poolt hääletama.

Nominendid Wolt Restoranide auhinnad tiitlile on esitanud muljetavaldav žürii, kuhu kuuluvad restorani Mimosa peakokk Juhan Heinsalu, ajakirjanik Kaidor Kahar, stilist Ženja Fokin, toidublogijad Näljane Nelik ja 2000kalorit, Wolti kuller Ragnar Kalm ning tuntud pereblogija Henry Jakobson (blogija A Mida Henry Teeb?).

«Tänavune aasta on restoranidele küllaga väljakutseid pakkunud energiakriisi, hinnatõusu ja tööjõupuuduse näol. Seetõttu soovime tunnustada ning esile tõsta toidukohti, kes on kõige kiuste pakkunud Eesti inimestele toiduelamusi ja teinud selleks erakordseid pingutusi,» avaldas Wolti Baltikumi juht Liis Ristal.

«Lisaks tugeva ja mitmekülgse žürii hinnangutele väärtustame kõrgelt ka klientide arvamust – seetõttu kutsume kõiki üles parimaid restorane tunnustama ning oma lemmikule häält andma.» Ristali sõnul loodab Wolt pakkuda klientidele võimalust jagada oma parimaid kogemusi ning seeläbi julgustada ka teisi toidunautlejaid avastama uusi lemmikuid auhinnatud restoranide seast.

24. novembrist saavad kõik anda hääli üheksas erinevas kategoorias, kuhu žürii on välja pakkunud 10 restorani. Kategooriad, milles restoranid võistlevad, on seinast-seina – nii saab anda oma hääle näiteks lemmiku hommikueine, magusa ampsu või taskukohase eine eest. Esindatud on nii taimetoidu, uue tulija, patueine kui ka pererestorani kategooriad. Samuti on gurmaanide rõõmuks loodud erilise elamuse ning maailma maitse kategooria.

Parimate restoranide poolt on võimalik hääletada vahemikus 24. novembrist 31. detsembrini. Hääli saab anda Wolt Awardsi veebilehel. Võitja kuulutatakse välja 4. jaanuaril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles