Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

LÕPP RAISKAMISELE Juustu säilitamise nipp + veel üks kaval lüke

Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Toidu prügikasti viskamist ei naudi ilmselt keegi. Vahel see siiski juhtub, kuid nii mõnegi toote eluiga saab üht või teist nippi kasutades pikendada – ka juustul. 

Vahel see juhtub...Oled ostnud suure ploki juustu, kuid ei suuda seda õigel ajal ära kasutada. Juust hakkab võtma juba seda nägu, et hakkab homme või ülehomme hallitama. Mida sellega küll teha? 

Esimene variant on muidugi mõni juustune roog valmistada. Aga mis saab siis, kui külmkapis eilse vaaritamise jäägid järel? Appi tuleb riiv ja sügavkülmik. Jah, juustu saab riivituna väga hästi sügavkülmutada! Lisaks toidu säästmisele, on see ka mugav, kuna riivitud juust on kohe võtta. 

Tagasi üles