Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

NÄDALA RETSEPTID Meisterda pühadekingiks ise šokolaad

Copy
Külmkuivatatud marjadega šokolaadilõigud. FOTO: Eero Vabamägi
Külmkuivatatud marjadega šokolaadilõigud. FOTO: Eero Vabamägi Foto: Eero Vabamägi

Esimene advent kannustab mõtlema pühadekinkidele. Omatehtud šokolaaditahvlikesed marja- või piparkoogipuistega oleks südamlik magusaüllatus, pakub Chocolala šokolaadipoe perenaine Kristi Lehtis.

Kui teil on tõsine plaan ise jõulukingid meisterdada, võtke see juba lähikavva. Kui meel kaldub piparkookidele vahelduseks šokolaadise magusakunsti poole, võite vabalt hakata proovipartiidega kätt ja maitset harjutama. Pealegi on jõulumaitseline piparkoogipuru ka šokolaadiga maitsev kooslus.

Väikese, kuue aasta eest kümne maailma parima šokolaadipoe hulka valitud Chocolala asutaja ja omanik Kristi Lehtis ütleb, et tema kahe väikese lapsega majapidamises valitseb aasta viimasel kuul magusate advendikalendrite ja šokolaadikommide küllus, nii et trühvlite meisterdamisest ta ise pigem loobuks. Kuigi needki oleks lähedastele ja sõpradele ilus jõulukingitus.

Tagasi üles