VIDEO ⟩ «Ma palkan selle jaoks inimesed, kes kaunistavad!» Kuidas Eesti staarid jõuludeks valmistuvad?

Copy

«Mis peaks olema jõuluajal igas kodus?» sellise küsimuse ja teisigi esitas Postimehe ajakirjanik Kristina Herodes reedel toimunud glamuurset Shishi pidu väisanud staaridele. 

Shishi kaunistused on kõigi piduliste seas hinnas. Moelooja Aldo Järvsoo pihib, et tema puud katavad ainult kodumaise ettevõtte nipsasjad ning laste tungival soovil püsib see toas märtsini. Ka teletäht Anatoli Ein ja moelooja Kirill Safanov räägivad, et on jäänud Shishile truuks ning täiendavad ehtekollektsiooni igal aastal. 

Loe ka seda: Kingipaanika algab – siit saab selle vastu rohtu!

Aga kuidas kodu saabuvateks pühadeks lille lüüa? Shishi kaasomanikul Mart Haberil on jagada üks oluline tarkus. «Kaunistada saab kõike – mingeid piire ei ole,» õpetab ta. 

Ženja Fokin teab, mis jõulumeeleolu loob - nutitelefon võimlikult kaugele ära! Shishi glamuurse peo energilised külalised.
Ženja Fokin teab, mis jõulumeeleolu loob - nutitelefon võimlikult kaugele ära! Shishi glamuurse peo energilised külalised. Foto: Rene Lutterus

Kuigi hooajaline dekoor on külalistele oluline, peeti sellest tähtsamaks lähedastega koos veedetud aega. Ženja Fokin rääkis, et nutividin tuleks panna lennurežiimile ja sellega lutsu visata – nii saab tähelepanu suunata neile, kes kõige olulisemad. 

Vaata ka seda: Kuulsuste paraad tähistas Shishi glamuuripeol advendiaja algust

Ka Brigitte Susanne Hundi jaoks pole kaunistused kõige tähtsamad. Küsimuse peale, mis tekitab temas jõulutunnet, vastas seltskonnatäht, et tema jaoks on see hea toit ja muidugi šampanja. Ei saa vastu vaielda! Hunt jätkab, et pole kodu kujundamises suuremasi käpp ning delegeerib selle töö professionaalidele.

Vaata Postimehe meeleolukat videot glamuursest Shishi jõulupeost ning saa teada, mida teised Eesti staarid jõuludest arvavad!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles