SIBULATEEL NÄEME Alatskivi loss kutsub jõuluturule

Kodu.postimees.ee
Copy
Alatskivi loss.
Alatskivi loss. Foto: Erakogu

Laupäeval, 3. detsembril toimub traditsiooniline jõuluturg Alatskivil, mis toob üheks päevaks kokku 70 erinevat kauplejat, kes pakuvad kõike isetehtut alates käsitööst kuni toiduni. Külalistele on sel korral rohkem ruumi ja õhku: lossi jõuluturg laieneb lossist ka vastrenoveeritud sõiduhobuste talli.

«Alatskivi lossi jõuluturg on müüjate seas väga populaarne: kõik plaanitud müügikohad said kiiresti täidetud. Uue suure müügipinna lisandumine talli näol annab meile võimaluse jaotada kauplejad ka väga loogiliselt kahe maja vahel. Kes otsivad käsitööd alates villastest sokkidest kuni ise tehtud küünaldeni, need seadku sammud lossi; kes aga maitsetest lugu peavad, on esmajärjekorras sõiduhobuste talli oodatud,» sõnab Alatskivi lossi juhataja Laura Lillepalu-Scott.

Lisaks jõulukinkide ostmisele saab lossis nautida Alatskivi kunstide kooli laste kontserti. Muidugi võib lossis ringi uudistada ja end paruni või parunessina tunda. Avatud on lossi keraamikakoda ja kõhutäidet pakub lossi restoran. Alatskivile võib tulla terveks päevaks: ühendada ostlemine ja jõulumaitsed ka matkaga Alatskivi matkarajal või disc golfi lennutamisega lossipargis.

Alatskivi lossi jõuluturg on avatud 3. detsembril kell 10-16. Sissepääs prii. Lisainfot leiab SIIT

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles