EESTI KUUSEMÜÜJA 30 minutit ja kohal! Tänavu toob jõulupuu Wolti kuller

Kodu.postimees.ee
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Pexels / CC0 Licence

Traditsiooniliselt on jõulude ajal kuusepuu iga eestlase kodus. Kes toob puu ise metsast, kes on läinud kunstkuuse teed ja kes ostab päris puu mõnelt kaupmehelt. Ajad on muutunud niivõrd kaasaegseks, et isegi Wolti kuller võib 30 minutiga puu ukse taha tuua.

Harjumuspäraselt hakkab jõulude lähenedes kaupluste ette ilmnema müügipunktid, kus müüakse metsafirma Artistoni harilikke kuuskesid, mis on Lõuna-Eesti istanduses kasvanud. Samu puid on võimalik tellida ka veebipoest aadressilt joulupuud.ee ning tõepoolest, tänavu saab puu osta ka Wolti platvormilt.

Artistoni projektijuht Risto Sirgmets on igapäevaselt metsamees ja aitab igal aastal kaasa sadade tuhandete uute metsataimede istutamisele, nende hooldamisele ja uue metsapõlve tekkele.

Sirgmetsa sõnul ostetakse nii e-poest kui müügiplatsidelt hea meelega puid. «Müügikohas, saavad kliendid puud üle vaadata ja valida kõige sobilikuma, veebipoest on ost jällegi väga mugav ja kullerplatvormilt kiirem.»

Wolti Baltikumi juht Liis Ristal ütleb, et Wolt ei ole juba ammu pelgalt toidutellimise äpp. «Saame platvormil tehtud tellimuste põhjal öelda, et jaekaupade pool on väga tugevas kasvus. Kui kuuse on meie kuller juba kohale toonud, aga ehtides selgub, et eelmise aasta jõulutuledel on pirnid läbi, siis saab isegi need 30 minutiga kohale tellida,» lisas Ristal.

Jõulukuuski toob Wolt pühade ajal inimesteni ka paljudes teistes linnades üle maailma, eriti populaarne on see Soomes. Varssavis viidi möödunud jõuludel kliendile kuni 220 cm kõrgune jõulupuu, mis oli kindlasti ka päris raske. Eestis päris nii suuri puid läbi platvormi veel tellida ei saa. Maksimaalselt saab endale valida 1,5-meetrise puu, vajadusel ka kuusejala.

Kuuskede transport on korraldatud selliselt, et selle toovad kohale ainult need kullerid, kelle sõiduvahend seda reaalselt võimaldab ja kes on öelnud, et nad on nõus sellist vedu tegema. Samuti valib müügiplatsil parima puu välja kuusemüüja, mitte kuller. Woltist saab jõulupuu tellida Tallinnas Kristiine ja Haabersti piirkonnas, Viimsis, Tartus ja Pärnus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles