PILDID ⟩ Pärnu menukas linnaosas on müüa tõeline maiuspala

Kodu.postimees.ee
Copy
Foto: KV.EE

Pärnu ühe kauneima pargi kõrvalt leiab imetabase perekodu. 

Kodusid, mille aknast paistab Pärnu kauneim park, pole palju. Suvel on siin palju rohelust ja purskkaevud, talvel linna jõulutuled. Linna parimas piirkonnas asuv kodu, üldpinnaga 384,7-ruutmeetrit, vahetab omanikku 769 400 euroga. Vaatame, mida kõike selle raha eest saab!

Foto: KV.EE

Oma kandi üks pilkupüüdvamaid elamuid on kesklinna ajaloolisele miljööle vastavalt kauni fassaadi ja sepistatud piirdeaiaga. Elamu peauksest pääseb esikusse ning avarasse külalistetuppa, mis koosneb elu- ja söögitoa osast. See on koht koosviibimisi hindavale perele ja sõpradele! Külalistetoast ei puudu ka elav tuli stiilse kaminahju näol.

Foto: KV.EE

Külalistetoast viib trepp madalamal tasandil asuvatesse ruumidesse. Siin on köök, vannituba, WC, küttesõlm ja nõuetele vastav relvaruum. Siin asub ka massiivse metallist vahelaega tasanditeks jaotatud suur ruum, millele on võimalik leida erinevat rakendust. 

Foto: KV.EE

Elutoast viib trepp teisele korrusele, kus on trepihall garderoobiga, raamatukogu, kolm magamistuba, saun, duširuum ja pesukuivatusruum. Elu- ja magamistubade aknad avanevad kirdesse ja loodesse, Koidula pargi poole. Elamus on põrandaküte, meeleolu ja hubasust lisab külalistetuppa paigaldatud klaasuksega kaminahi.

Foto: KV.EE

Pakkumise kohta leiab lisainformatsiooni SIIT

Copy
Tagasi üles