OOTAMATU ⟩ Suunamudija kasutab meie populaarseimat köögivilja klaasipuhastajana

Kodu.postimees.ee
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Pexels / CC0 Licence

Peegelpindade puhastamiseks leidub vahendeid küll ja veel, ometigi on üks Ameerika paar otsustanud kasutada meie üht kõige populaarsemat köögivilja. Huvitav, kas ja kuidas see üldse toimib?

Peegelpinnad, ükskõik kui hoolas sa ka ei oleks, määrduvad ja tõmbavad ligi erinevaid ebemeid ja tolmuosakesi. Ameerika suunamudijad Jimmy ja Laura Astuces jagavad tavatut puhastusnippi, mis peaks nende arvates mustale peegelpinnale üks-null tegema, ent kas ikka teeb?

Krutskeid täis Laura jagas paari ühises Instagramis videoklippi sellest, kuidas ta kartuliga peeglit puhastab. Selleks lõikab ta täiesti tavalise koorimata kartuli pooleks, hõõrub selle viljaliha vastu peeglit ja lööb peegli tavalise lapiga läikima. 

Peegelpind paistab kartuliga puhastamise järel puhas ja läikiv, sellel pole ühtegi puhastamisest tingitud kriipsu või jälge, vahendab The Mirror. 

Netirahvas jaguneb taaskord kahte leeri: on neid, kelle arvates võinuks keegi juba ammu kartulit puhastusvahendina tutvustada. Samuti leidub neid, kes arvavad, et toiduga ei ole ilus mängida. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles