/nginx/o/2022/12/09/15013647t1haa0a.jpg)
Ka talvisele toidukaardile võiks vitamiinidoosiks poetada vahel värsket salatit, eriti praegusel tsitruseliste kõrgajal ja kübekese jõuluvürtsiga, leiab LaSpa restoranide peakokk Angelica Udeküll.
Ka talvisele toidukaardile võiks vitamiinidoosiks poetada vahel värsket salatit, eriti praegusel tsitruseliste kõrgajal ja kübekese jõuluvürtsiga, leiab LaSpa restoranide peakokk Angelica Udeküll.
Salatit? Talvel, eriti jõulukuul, kisuvad mõtted pigem marineeritud kõrvitsasalatile või rosoljele, mitte aga rohelistele salatilehtedele. Ent ka külma aja toidukaardile võiks väikeseks vitamiinidoosiks poetada vahel midagi värsket, eriti kui käes on tsitrusviljade kõrgaeg, granaatõunast ja hurmaast rääkimata. Need lisavad rammusale pühade- ja argisele lauale maitset ning värvi. Pealegi küllalt vähese vaevaga, nõudmata erilisi kokanduslikke piruette.