GALERII Lõunakeskuses avati toidutänav!

Kodu.postimees.ee
Copy

Eelmisel nädalavahetusel toimus Tartu Lõunakeskuses traditsiooniline ostupüha Imede ÖÖ, mille käigus avati Lõunakeskuse aatriumis uus toidutänav.

Tartu Lõunakeskuse tegevjuhi Marju Jeedase sõnul oli toidutänava puhul oluline kohvikute mitmekülgsus. «Tänavatoidu kultuur on muutunud inimeste seas üha populaarsemaks, mistõttu oli meie soov tänavatoidu valikut Lõunakeskuses veelgi suurendada. Toidutänava eesmärk on pakkuda Lõuna-Eesti kliendile veelgi enam häid maitseelamusi ja mõnusat õhkkonda nii erinevate köökide kui eriilmelise sisekujunduse ja kontseptsiooni näol.»

Lisaks heale toidule on toidutänaval mitmeid lisavõimalusi: esimeselt korruselt saab toidu kaasa haarata või kohapeal keha kinnitada, teine korrus pakub võimaluse toidutänava siginast-saginast eemale saada, et arvutiga tööd teha või koosolekuid pidada. Just privaatsete kohtumiste või koosolekute läbiviimiseks on toidutänava teisele korrusele paigaldatud Sileni akustilised boksid.

Toiduvalikut jagub igale maitsele, alustades burgeri, friikate, pitsa ja pastaga ning lõpetades kebabi ning tervislike salatitega. Toidutänav on ideaalne lahendus, kui minna välja koos seltskonnaga, kellel kõigil erinevad toidueelistused – ühisel toidualal saab erinevate restoranide toite seltskonnaga koos nautida.

Seejuures pole ainult toiduvalik lai, vaid Tartusse jõudsid ka täiesti uued söögikohad. «Tartus avatakse uusi toidukohti pigem harva ja seepärast on meil suurim hea meel uusi tegijaid just meie juures tervitada. On märkimisväärne, et viiest toidutänava kohvikust neli on Tartus täiesti uued. Loodetavasti liitub toidutänavaga veel ka mõni magusat pakkuv restoran ja kokteilibaar,» sõnas Jeedas.

Toidutänavalt leiab tervislikke salateid ja hapusaiatooteid pakkuva Gastronomisti, kebabi valmistava Kebaboomi, pastaroogasid ja jääkooke tegeva Pasta Heaveni, Elvast alguse saanud restoran Wabriku pitsakoha Viilu Pitsa ning rahva seas juba tuntud burgerit ja friikartuleid pakkuva VLND Burgeri.

Toidutänava leiab Tartu Lõunakeskuse aatriumist, number kaks sissepääsu juurest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles