Mida praktilist kinkida perele jõuludeks?

Xiaomi
Copy
Foto: Xiaomi

Jõulukinkide väljavalimisest ja soetamisest kujuneb paljude jaoks igal aastal tõeline peavalu ja katsumus. Ent seda annab vältida, kui hästi läbi mõelda, mida kingisaajal vaja oleks, mis teda rõõmustaks või tema igapäevaelu hõlbustaks. Ärge peljake teha kingitusi kogu perele – parem üks suur ja kallim asi kui mitu odavat kingitust igale pereliikmele. Niisiis, esitleme 2022. a kõige ihaldatumate praktiliste jõulukingituste loendit.

Kingitused perele

Uus televiisor

Telerite maastikul on võimalused viimastel aastatel märkimisväärselt avardunud – see ei ole enam seade, kust üksnes igapäevaseid uudiseid vaadata. Teleri kaudu saab muusikat ja raadiot kuulata, otseülekandeid vaadata, internetis ja sotsiaalmeedias surfata, mänge mängida, spetsiaalseid õppeprogramme vaadates sporti teha jms. Niisiis, kogu pere vaba aeg muutub sisukamaks ja rikkalikumaks.

Soovitus: televiisor Xiaomi Mi LED TV P1 55

Foto: Xiaomi

Elektriline tõukeratas

Aina enam Eesti perekondi väärtustab elektrilise tõukeratta eeliseid. See võib kogu perele olla peamine sõiduk, millega mugavalt sõprade juurde, loengusse, tööle, kauplusesse või pakiautomaadini sõita või lihtsalt pead tuulutada, pärast rasket tööpäeva parki suundudes. Teisisõnu, tõukeratas ei jää perekonna kuuris või garaažis peaaegu mitte kunagi tolmu koguma, eriti soojal aastaajal.

Soovitus: elektri-tõukeratas Xiaomi Electric Scooter 4 Pro EU.

Robot- või vars-tolmuimeja

Kellelegi ei meeldi põrandat pesta, sellepärast on hea mõte kinkida perele robot-tolmuimeja, mis kogub ühtaegu tolmu, mustuse ja lemmikloomade karvad kokku ning peseb põranda puhtaks. Sellise kingituse saanud pere saab rohkem koos aega veeta, samuti leiab igaüks (ka eakas inimene) vaba hetke oma hobidega tegelemiseks.

Perel, kellele meeldib kiirelt ja efektiivselt kodu korda saada, kellel on lemmikloomi ja vaipu, teeks elu olmepoole lihtsamaks vars-tolmuimeja.

Soovitus: robot-tolmuimeja Xiaomi Robot Vacuum-Mop Mi 2 Ultra või vars-tolmuimeja Mi Handheld Vacuum Cleaner G11 XIAOMI.

Foto: Xiaomi

Õhupuhasti

Neile, kes kannavad hoolt kogu perekonna tervise eest, on võrratu kingitus õhupuhasti. See kannab tõhusalt hoolt koduse õhu eest, avamata aknaid – see kõrvaldab õhust õietolmu, suitsu, taime-eosed, loomakõõma ning muud potentsiaalsed allergeenid ja kantserogeenid. Nii on kogu pere paremini kaitstud hingamisteede haiguste eest, kodus ei levi ebameeldivaid lõhnu jne.

Soovitus: õhupuhasti Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro.

Kuumaõhufritter

Kuumaõhufritter on köögiseade, mis sobib ideaalselt toidu valmistamiseks. Selle tööpõhimõte on üsna lihtne – toidu läbiküpsetamiseks kasutatakse kuuma õhku, seega fritter meenutab oma olemuselt konvektsioonahju. Tõsi, kuumaõhufritter soojeneb tavalise ahjuga võrreldes kiiremini, toit küpseb selles läbi ruttu ja ühtlaselt. Suurim eelis on see, et kogu toit valmib ilma rasvata, mistõttu see on märksa tervislikum ja maitsvam. Isegi needsamad laste nii armastatud friikartulid võivad olla tunduvalt suurema toiteväärtusega!

Soovitus: kuumaõhufritter Mi Smart Air Fryer 3,5 l.

Foto: Xiaomi

Kingitused mehele

Nutitelefon

Igal mehel oleks hea meel saada uus nutitelefon. Paljud mehed lükkavad seda muudkui edasi ega soeta uut telefoni, sest tekib sel hetkel tähtsamaid oste. Aga tehnoloogia ei seisa ju paigal – telefonid amortiseeruvad ja viimaks ei ole nende jaoks enam värskendusi, mis toob kaasa mitmesuguseid ebamugavusi. Rõõmustage meest ja isa – mingu ta uuele aastale vastu uue telefoniga.

Soovitus: mobiiltelefon Xiaomi 12T Pro.

Elektriline kruvikeeraja

Isegi kui mehele ei meeldi meisterdada, siis erinevates elusituatsioonides kulub kvaliteetne elektrikruvits igati ära. Mehe jaoks, kes veedab vaba aega tööriistade seltsis ja meisterdab pidevalt midagi, on kvaliteetsed tarvikud tõeline unistuse täitumine.

Soovitus: kruvikeeraja Xiaomi Electric Screwdriver 12V Max Brushless Cordless Drill EU.

Foto: Xiaomi

Pardel

Paljude meeste jaoks on igapäevane ilurituaal – habeme ajamine – vältimatu ja peaaegu igapäevane asi. Lihtsustage seda protsessi – kinkige kvaliteetne elektripardel. Pardlite uusimad mudelid töötavad väga vaikselt ja säästavad maksimaalselt nahka, neil on uuenduslikud keraamilised terad ning nende laadimine toimub kiiresti ja lihtsalt.

Soovitus: pardel Xiaomi Electric Shaver S700.

Lasermõõdik

Veel üks majapidamises mehele ja isale marjaks kuluv seade on lasermõõdik, mis teenib suurepäraselt nii professionaali kui ka asjaarmastajat. Sellega saab hõlpsasti vahemaad mõõta, vältides suuremaid eksimusi. Nõnda on lihtne võtta vastu otsus jätta hüvasti tavapäraste mõõdulintidega. Pealegi, mõõtetulemused talletuvad rakenduses, seega ei ole vaja kõike üles märkida ega meelde jätta.

Soovitus: nuti-lasermõõdik Xiaomi Smart Laser Measure.

Juukselõikusmasin

Veel üks soodne ja samas praktiline kingitus on juukselõikusmasin. See maksab umbes sama palju kui 1–2 juuksurikülastust, aga lõikusmasinat saab kasutada aastaid. Pealekauba, masinaga saab väga mugavalt lõigata ka laste juukseid.

Soovitus: juukselõikusmasin Xiaomi Hair Clipper EU.

Kingitused naisele

Massaažimasin

Hõivatud ja pidevalt kuskile ruttavatel väikelaste emadel ei ole aega sageli salongides massaažiprotseduure nautida, seega sobib neile hästi kingiks massaažimasin. Otsige funktsionaalset seadet, mis vabastaks istuva töö tegija seljavalust, leevendaks intensiivse jõutreeningu või jooksu järel lihasvalu ja võimaldaks lihtsalt lõdvestuda.

Soovitus: massaažimasin Xiaomi Massage Gun.

Föön

Föön aitab seada kena soengu, kodunt lahkumata. Pöörake tähelepanu sellele, et föön oleks piisavalt võimas – pidevalt kiirustades tahaks ka juuksed ruttu kuivaks saada. Paljudes uuenduslikes föönides on integreeritud ioniseerimistehnoloogia, mis võimaldab vältida juuste kuivamist ja elektriseerumist.

Soovitus: föön Xiaomi Mi Ionic Hair Dryer.

Nutitelefon

Emadele meeldib väga telefoniga kõike pildistada ja sotsiaalmeediasse postitada, rohkelt rakendusi alla laadida, end piiramata. Neile on oluline, et telefon oleks mitte üksnes funktsionaalne, vaid ka stiilne. Seega kui vana nutitelefoni päevad on juba loetud, on aeg talle uus kinkida.

Soovitus: nutitelefon Xiaomi 12T.

Foto: Xiaomi

Juhtmevaba kõlar

Kui talle meeldib muusikat kuulata, rõõmustate teda kindlasti, kinkides juhtmevaba kõlari. Daam saab muusikat kuulata majapidamistöid tehes, õues toimetades, süüa valmistades või kohvitassi taga puhkehetke nautides. Seepärast tasub valida kergesti käsitsetav niiskuskindel juhtmevaba kõlar, mis saadaks teda igal vabal minutil.

Soovitus: juhtmevaba kõlar Mi Portable Bluetooth Speaker.

Foto: Xiaomi

Kohver

Veel üks praktiline, kuid samas sümboolne ja rõõmu valmistav kingitus on kohver. Selle kinkimisel võime inimesele või perele soovida lõppematuid elamusi ja rohkelt reise. Kvaliteetne kohver on väärt abiline paljudel teekondadel nii kodu- kui välismaal.

Soovitus: reisikohver Mi Luggage Classic 20 Blue.

Copy
Tagasi üles