Oma prantsuse-ameerika segaköögist Eestis raamatu kirjutanud Yoann Ricau kodus on komme avada kinke ka esimese jõulupüha hommikul, juua kõrvale kuuma šokolaadi ja krõbistada ingveriküpsiseid.
Tellijale
NÄDALA RETSEPTID ⟩ Kuidas teha ise hommikuks granolat?
Söögitegemine peab tulema südamest. «Kui mõnel päeval pole seda õiget tunnet ja tuju, ära stressa, hoia lihtsalt köögist eemale. Telli toit koju või võta seda kui vabandust minna välja sööma.»
Nii sõnastab oma põhilise kokkamistarkuse Tallinnas elav prantslane Yoann Ricau, hobikokk, kelle sulest ilmus Eestis äsja maitseküttidele maiuspalaks ingliskeelne kokaraamat «My Franco-American kitchen», «Minu prantsuse-ameerika köök». See on südamlik, mahlakas, isuäratav, rahvusvahelise vaibi ja imepäraste lihtsate retseptidega, avades ukse autori kodukööki lapsepõlves Prantsusmaal, rännakuaastatel maailma eri paigus ja Eestis.