ARMEE TOETUSEKS Eestis avati Ukraina veinide hub

Kodu.postimees.ee
Copy
Ukraina veinide hub on jätk Veiniekspressi kahele ülipopulaarsele ühisveinide tellimisele Ukrainast.
Ukraina veinide hub on jätk Veiniekspressi kahele ülipopulaarsele ühisveinide tellimisele Ukrainast. Foto: Pexels / CC0 Licence

Veiniekspress koostöös Ukraina veiniaedadega avas uue veebikeskkonna, kust saab veine tellida kõikidesse Euroopa Liidu riikidesse. Tegemist on suurima Ukraina veinide poega väljaspool Ukrainat.

«Ukrainast on veine väga raske otse tellida – nii logistilistel kui ka juriidilistel põhjustel,» ütleb Veiniekspressi üks asutajatest Juhan-Markus Laats. «Eestist veinide tellimine nii Euroopasse kui kogu maailma on oluliselt soodsam ja kiirem kui otse Ukrainast,» jätkab Laats.

Wines From Ukraine veebilehelt saab tellida FedEx’iga mistehes riiki ning Omnivaga kogu Baltikumis. «Suuremate tellimuste puhul kasutame ka maanteetransporti,» ütleb Juhan-Markus Laats.

Ukraina veinide hub on jätk Veiniekspressi kahele ülipopulaarsele ühisveinide tellimisele Ukrainast. «Lisame jooksvalt uusi veine ning aastakäike, vastavalt kuidas on võimalik veine Ukrainast tuua,» ütleb Veiniekspressi kaasasutaja Martin Pärn. «Kindlasti soovime valikkusse lisada võimalikult rohkelt Ukraina oma viinamarjasortidest valmistatud veine,» ütleb Pärn.

Hetkel on valikus nelja veinimaja veinid - Fathers wine'i, Beykush, Stakhovsky ja Chateau Chizay. Uuel aastal on plaanis lisada veel mitu Lõuna-Ukrainast pärit veini.

«Lisaks veebimüügile alustasime koostööd erinevate veinibaaridega ning kauplustega Eestis ja Soomes, kust saab Ukraina veine osta. Eriti eksklusiivne on Tallinki Tax Free poodide valikus olev Beykushi alvarinho, mida ei müüda mitte kuskil mujal maailmas,» ütleb Martin Pärn.

Valitud Ukraina veinimajad panustavad suurelt Ukraina armee toetamisse – kõik annavad oma kasumi armeele – ostetakse talvevarustust, öövaatlusprille ja palju muud.

Veiniekspress ostab veinid otse Ukraina veinimajadest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles