Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Lõpp tüütule viilutamisele! See nipp tagab perfektselt õhukesed sibulaviilud

Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Sibula õhukeseks viilutamine nõuab osavat noa kasutamist. Amatööridel on raskusi piisavalt õhukeste ribade viilutamisega või lõikavad nad endale sootuks näppu. Õnneks leidub üks nipp, mis jätab näpud terveks ja viilud tulevad õhukesed.

Nipp on iseenesest väga lihtne. Esmalt tuleb koorida sibul ning selle otsad ära lõigata. Järgmisena tuleb haarata koorija, mille tera on käes hoides paralleelne, mitte vertikaalne. Tehes koorijaga edasi-tagasi liigutusi viljalihal, koorid sa sellelt maha õhukesed sibulaviilud. Selleks, et sibul plehku ei paneks, torka selle sisse kahvel, mis hoiab sibulat paigal.

@casa_tips White or red onion? which one do you prefer to eat ? Tell us in the comments. A fork + a strong peeler made in Germany = epic win ! #kitchenhacks #vegetablepeeler #casatips ♬ son original - Casa Tips
Tagasi üles