/nginx/o/2022/12/30/15052242t1heb96.jpg)
Mida paneb vana-aastaõhtul lauale Matthias Diether, tänavu enim tiitlite-tunnustustega pärjatud kokk Eestis? Michelini tärni puudutusega retseptid on teie ees.
Mida paneb vana-aastaõhtul lauale Matthias Diether, tänavu enim tiitlite-tunnustustega pärjatud kokk Eestis? Michelini tärni puudutusega retseptid on teie ees.
Kuiv šampanja või vahuvein! «See on mu vana-aastaõhtu peolaual alati,» hõiskab rõõmsalt Matthias Diether, kes võitis tänavusel Hõbelusika restoranikonkursil aasta parima peakoka tiitli, kelle elegantne restoran 180 Degrees sai tänavu ühe Michelini tärni ja jõudis Põhjamaade restoranijuhi White Guide’i Eesti edetabelis teisele kohale.
«Bollinger, Louis Roederer, Moët&Chandon... Muidugi on peoõhtuks sobilikke šampanjamaju palju. Ent ka Rieslingi viinamarjast sektide hulgas on aasta viimaseks õhtuks väga häid ja väärikaid,» kiidab ta Saksa vahuveine.