VÄHEM PLASTI ⟩ Lidl Plusi püsikliendiäpp on nüüd saadaval ka Eestis!

Kodu.postimees.ee
Copy
Tartu Lõunakeskuse Lidli kauplus. Foto on illustratiivne.
Tartu Lõunakeskuse Lidli kauplus. Foto on illustratiivne. Foto: Margus Ansu / Postimees Grupp

Enam kui 50 miljoni ülemaailmse kasutajaga lojaalsusäpp Lidl Plus on nüüdsest saadaval ka Eestis. Tasuta äpp pakub Lidli kauplustes soodustusi, mis aitavad ostukorvilt säästa kümneid eurosid kuus.

Lidl Plus on digitaalne püsikliendiprogramm, mis sisaldab erikuponge, sooduspakkumisi ja muid funktsioone. Lidl Plus on kättesaadav kõikidele nutitelefoni omanikele ja seda saab soodustuste saamiseks kasutada ka teistes riikides asuvates Lidli kauplustes.

Lojaalsusäpp on mõeldud traditsioonilise kliendikaardi asenduseks. Lidl Plusi kasutaja saab enda kasutusse digitaalse kliendikaardi ning näeb rakenduses personaalseid sooduspakkumisi.

«Plastiku kasutamise vähendamiseks oleme kasutusele võtnud Lidl Plusi püsikliendirakenduse, mis toimib kliendikaardina. Praegusel hinnatundlikul ajal on säästmine muutunud väga oluliseks ning ostes igal nädalal kõiki Lidl Plusi tooteid, on rakenduse abil kliendil võimalik kokku hoida kuni kümme eurot nädalas,» selgitas Lidl Eesti juhatuse liige Alexandru Mag.

Lidl Plus.
Lidl Plus. Foto: Lidl

Lidl Plusi kaudu saab iga kasutaja kuponge, mille soodustused võivad ulatuda kuni 50 protsendini. Soovi korral saab klient kupongi aktiveerida ja skaneerida kassas. Lidl Plusi rakendust saab kassas skaneerida ka ilma võrguühenduseta. Lidl Plusi kaudu näeb kasutaja Lidli kliendilehti ja katalooge, saab erinevaid sooduspakkumisi ning leiab endale lähima Lidli kaupluse.

Lisaks ootab Lidl Plusi kasutajaid veelgi enam häid pakkumisi digitaalse kaardiga Kraabi Plus, mille klient saab ühe korra pärast Lidl Plusi kaardiga registreeritud ostu ja mis tuleb rakenduses «ära kraapida», et näha selle all peituvat sooduskupongi.

Lidl Plusi üheks oluliseks funktsiooniks on digitaalne ostutšekk, mille abil saab kasutaja kõikidest oma Lidl Plusiga tehtud ostudest kiire ja selge ülevaate.

Lidl Plusi saab tasuta alla laadida vastava telefoni rakendusepoes. Lisainfot leiab SIIT

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles