PILTUUDIS ⟩ Sama hästi võiks prügimäele kolida! Kinnisvarakuulutuse pildid kohutavad netirahvast

Kodu.postimees.ee
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Pexels / CC0 Licence

Inglismaal müüakse rämpsu alla mattunud kodu, millega kaasneb veel paar üllatust, mis ei pruugi uuele omanikule päris meeltmööda olla.

Prügisse mattunud kodu, mida võiks piltide järgi suisa prügimäeks nimetada, müüakse sõnadega: põnev investeerimisvõimalus. Kahe magamistoaga kodu eest küsitakse 85 000 dollarit ehk ligi 79 183 eurot, vahendab New York Post.

Et aga kodu uus omanik end rämpsuostjana ei tunneks, saab ta selle eest soovi korral järelmaksuga tasuda. Järelmaksu summa on aga võimalik teenida majas elavate üürnike arvelt. Jah, sa lugesid õigesti! Kõnealuses kolemajas elavad inimesed ka veel sees.

Tegu on köögiga.
Tegu on köögiga. Foto: Kuvatõmmis

Kuulutuses olevad pildid ütlevad kahtlemata rohkem kui tuhat sõna. Nii leiab näiteks igast eluruumist, olgu selleks magamistuba, lastetuba, köök või elutuba, silmapiirini ulatuvad rämpsukuhjad.

Ühes magamistoas on näiteks kappidest välja kistud sahtlid ja pappkastid, mis küündivad tänu kuhjunud rämpsule suisa laeni. Köögis valitseb aga hoopis teistsugune tohuvabohu: siit leiab lõputus koguses pudeleid ja söögijäänuseid, iga vaba pind on mustuse alla mattunud. Lisaks ei hakka siin silma tööpinda, kus võiks enesele süüa valmistada.

Kujutad sa ennast siin vannitoas kümblemas? Meie ka mitte!
Kujutad sa ennast siin vannitoas kümblemas? Meie ka mitte! Foto: Kuvatõmmis

Ühismeedias ringlevad pildid on sedavõrd eemaletõukavad, et inimesed peavad seda libakuulutuseks. «See on nagu isikliku õudusunenäo või prügimäe ost,» kommenteeris üks. «Mulle meeldib, et kirjelduses ei mainita isegi mitte kaudselt selle tegelikku seisundit,» naljatas teine. «Selle kraami all võib peituda kõiksugu ebameeldivaid üllatusi,» hoiatab veel üks.

Maja, milles korter asub, paistab pealtnäha nagu iga teine, kas pole?
Maja, milles korter asub, paistab pealtnäha nagu iga teine, kas pole? Foto: Kuvatõmmis

Kinnisvarakuulutuse ja selle piltidega saab tutvuda SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles