/nginx/o/2023/01/13/15076572t1he307.jpg)
Kuidas väikesi söögiülejääke nutikalt ja maitsvalt ära tarvitada? Personaalkokk Moonika Lauba pakub hõrke variante, mis klapivad praeguse kokkuhoiuaja vaimu, zeitgeist’iga.
Kuidas väikesi söögiülejääke nutikalt ja maitsvalt ära tarvitada? Personaalkokk Moonika Lauba pakub hõrke variante, mis klapivad praeguse kokkuhoiuaja vaimu, zeitgeist’iga.
Kuivanud saiast võib teha salatile ja supile krutoone, kartulist, juustukillust ja vorstijupist pirukat, loetleb säästliku köögi tarkusi Moonika Lauba. Ta on personaalkokk, kes võib improviseeritud miniköögi püsti panna mereranda, metsasoppi, tillukesse tuppa või suurde peosaali ning katta seal toeka piknikulaua, pakkuda suupisteid või kosutavat peoõhtusööki.